Bogaty w białko i wapń przysmak do żucia
w 100% naturalny, bez dodatków, konserwantów ani barwników, bezglutenowy, ubogi w laktozę, za to bogaty w białko i wapń.
Cheese Bone wytwarzane są ze świeżego mleka, pochodzącego od krów wypasanych na łąkach przez co najmniej 180 dni w roku. Wszyscy producenci mleka spełniają wymagania dotyczące jakości produktu. Tradycyjna receptura Himalaya - przekąski produkowane są w Europie zgodnie z himalajską recepturą. Cały proces produkcji to 22 etapy, z których większość wykonuje się ręcznie. Mleko najpierw przekształca się w ser, który następnie jest prasowany i suszony przez 3 miesiące. Finalnie produkt jest cięty na różne rozmiary.
Rozmiar M (57-65 g) – poniżej 10 kg - ok. 2 x 2 x 14 cm
Skład: Mleko i składniki mleczne 99,9%, sól morska 0,01%
Składniki analityczne: Proteiny surowe 60%, tłuszcze surowe 18%, celuloza 0,5%, popiół 4,5%