loadingimg

Wczytuję dane...
Royal Canin Labrador Retriever Adult 3kg
Produkt dostępny!
średnia: 0.0  ocen: 0
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
  • Producent: Royal Canin
  • Model: 197230
  • Waga produktu: 3.0000 kg
  • Royal Canin
  • Realizacja zamówienia: 1

Cena:79,00 PLN*
94,47 PLN*
Oszczędzasz: 15.47 PLN
*z podatkiem VAT
  • Opis produktu

Powyżej 15 miesiąca życia

Ta kanadyjska rasa psów, której korzenie sięgają XVII wieku, pochodzi z wyspy Nowa Funlandia. W 1830 roku, zafascynowani rasą Brytyjczycy sprowadzili labradory do Anglii, gdzie rozpoczęli hodowlę tych wyjątkowych psów. Popularność labrador retrieverów nieustannie rośnie: to nie tylko doskonałe psy użytkowe (myśliwskie, ratownicze czy asystujące niepełnosprawnym), ale też wspaniałe psy towarzyszące.

Piękna i nieprzemakalna sierść

Wzmocnienie bariery skórnej i zachowanie wodoodpornych właściwości sierści.

Zmysł wzroku

Wspomaganie mechanizmów antyoksydacyjnych chroniących narząd wzroku (luteina, zeaksantyna, witaminy E i C).

SKŁADNIKI

Suszone mięso drobiowe, ryż, kukurydza, hydrolizowane białka zwierzęce, jęczmień, tłuszcze roślinne, włókno roślinne, gluten kukurydziany, pulpa buraczana, izolowane białka roślinne L.I.P.*, sole mineralne, tran, oleje roślinne (soja, ogórecznik), fruktooligosacharydy, łuski i nasiona psyllium, polifosforan sodu, tauryna, hydrolizowane skorupiaki (źródło glukozaminy), wyciągi z zielonej herbaty i winogron (źródło polifenoli), L-karnityna, wyciąg z aksamitki wzniesionej (źródło luteiny), hydrolizowana chrząstka (źródło chondroityny).

DODATKI (na 1 kg karmy):Dodatki dietetyczne:Witamina A:23370 UI, Witamina D3 :800 UI , E1 (Żelazo):38 mg , E2(Jod): 2,6 mg, E4 (Miedź):2 mg , E5 (Mangan) :50 mg , E6 (Cynk) :190 mg , E8 (Selen):0,1 mg , L- KARNITYNA :200 mg -Konserwanty - Przeciwutleniacze.

KŁADNIKI ANALITYCZNE:Białko surowe :30% -Oleje i tłuszcze surowe :11% - Popiół surowy :6,6 % - Włókno surowe 6,6% - Kwasy tłuszczowe EPA-i DHA:4,1 g/kg

*L.I.P.- Białko wyselekcjonowane ze wzglądu na bardzo wysoką przyswajalność.

Polecamy

Zadaj pytanie on-line